Exjobbsannonser

Kårhuset 1600.png

På Chalmers nya exjobbsportal hittar du annonser från arbetsgivare och uppdragsgivare som vill samarbeta och söker studenter för exjobb.
Viktigt om examensar​bete
När du skriver ditt exjobb i samarbete med ett företag eller organisation är det viktigt att tänka på att exjobbsannonsen alltid ska ses som ett förslag. Innan du sätter igång måste exjobbet godkännas av programansvarig samt en tänkbar examinator. Det är viktigt att läsa igenom regelverket och rutinerna inför ditt exjobb som du finner i länken nedan.

För arbetsgivare/upp​dragsgivare
I Chalmers nya annonsportal lägger du som uppdragsgivare upp exjobbsannonsen själv. Därefter granskar och publicerar vi annonsen så snart vi kan.

Innan du lägger upp annonsen, tänk på att annonsen är ett förslag. Exjobbet måste först bli godkänt av programansvarig och en examinator på Chalmers innan studenten kan börja arbetet.

Vi rekommenderar att du annonserar på engelska. Alla masterprogram har engelska som huvudspråk eftersom det finns många internationella studenter på Chalmers. Genom att använda engelska breddar du urvalet och ökar chanserna att hitta rätt student för ditt exjobb.

Examensarbeten på Chalmers institutioner​

Det läggs även ut lediga interna examensarbeten på respektive institution på Chalmers.
Interna exjobb på institutioner är samlade här
​​​​​​​​

Sidansvarig Publicerad: ti 21 dec 2021.