Tre glada studenter med Karriärkollen logga

Chalmers | Karriärkollen

Karriärkollen på Chalmers förser dig med alla perspektiv som är viktiga inför att söka jobb. Vi hjälper dig som student till större självinsikt och kontroll över din framtida karriär. Vi vill att du ska få rätt förutsättningar redan från början, att inse din potential och att uppnå den på arbetsmarknaden.

Under varje avsnitt här i Karriärkollen finns det sidpuffar längst ned som tipsar om fler avsnitt att läsa. Du kan också använda dig av menyn för att navigera. Menyn hittar du till vänster, om du använder datorn, eller längst upp, om du använder mobilen.

OBS! Karriärkollen skapades av Careers Service 2020, men från och med 2021 är Careers Service nedlagt. Läs mer under Om oss

Så här jobbar du med Karriärkollen!

  • Vad är din grej: Det här är avsnittet för dig som vill ta reda på mer om dig själv och hur du kan presentera dig för framtida arbetsgivare. Här får du bland annat mer koll på dina drivkrafter, kompetenser och hur du hittar rätt i din framtida yrkesroll. För bästa resultat - jobba igenom övningarna i ordning. Var beredd på att det tar ett tag och sätt gärna ett mål kring när du ska vara klar. 

  • Koll på läget: Här finns allt behövs för att söka jobb. Vi visar hur du går tillväga, oavsett om du vill söka första sommarjobbet eller om du snart tar examen och vill lära dig allt om att söka jobb. Kolla gärna in våra nedladdningsbara guider om CV, personligt brev och LinkedIn!

  • Snabbkollen: För dig som vill göra en snabbkoll av CV, personligt, brev, LinkedIn eller inför en intervju eller mässa. 

  • På gång: Kolla in våra komm​ande aktiviteter. Här kan du läsa mer om våra seminarier och träningsintervjuer. Vi har också en sammanställning av mässor på Chalmers. 

  • Om oss: Här hittar du mer info om Karriärkollen.

Sidansvarig Publicerad: må 23 aug 2021.