Mångsidig och ödmjuk Systemutvecklingskonsult till snabbväxande mjukvaruföretag sökes!

Ongoing Warehouse är ett nischat produktbolag med kontor i Göteborg (Johanneberg) som är specialiserat på ett webbaserat Warehouse Management System, speciellt utvecklat för 3PL-branschen.  Vi är idag 11 medarbetare, vara nio stycken är systemutvecklare. Vi har varit igång i åtta år och är idag marknadsledande i Norden inom vår nisch. Vi växer snabbt, med bra lönsamhet, och behöver därför anställa fler medarbetare. ​​​​


Vi använder affärsmodellen ”Software as a Service” (SaaS) och hostar själva. Vi arbetar i Microsoftmiljö (ASP.NET, C#, SQL Server).

Vi söker dig som efter teknisk högskola arbetat några år. Elller dig som snart är klar med din utbildning på Chalmers – eller likvärdig utbildning . Du har intresse och kompetens  inom både systemutveckling , affärsverksamhet och kundkontakt. Vi värdesätter din personlighet och attityd minst lika mycket som din kompetens. Arbetet innebär att ansvara för ett antal av våra kunder och utveckla mjukvara för att stödja deras logistikprocesser. Arbetet  innebär även att utveckla och anpassa integrationer till e-handelslösningar, affärssystem och kompletterande logistiksystem.

I kontakten med våra kunder arbetar vi mest via distans (med hjälp av telefon/Skype, mail, mm). Dels för att vara så effektiva som möjligt och dels för att våra kunder är utspridda i tolv länder. Du får introduktion och hjälp att successivt komma in i systemet och kundernas behov.

Även andra arbetsuppgifter/ ansvarsområden – som komplement till ovan - kan vara aktuellt beroende på din speciella kompetens och intresseområde. T.ex. vill vi gärna ha in en person som är duktig på interaktionsdesign. Flertalet medarbetare är killar och vi ser gärna en jämnare könsfördelning på företaget. Eftersom en stor del av våra kunder (fortfarande) är svenska eller norska är flytande svenska i tal och skrift ett krav. Vi kommunicerar på engelska med våra kunder i övriga länder.

Du kan börja hos oss när det passar dig, tex. nu till våren, under sommaren eller efter sommaren. Välkommen med din ansökan till Gerhard Guron (VD), gerhard.guron@ongoingwarehouse.com.  

Publicerad: on 15 mar 2017.