Nordic Trainee Program 2017

​​Vill du jobba med intressanta produkter och sjukt smarta kollegor? Om vi dessutom erbjuder hög trivselfaktor, innovation och menar att det enda vi tar på allvar är våra kunder – är du fortfarande intresserad? Toppen!

Nordic Trainee Program är en perfekt karriärmöjlighet för dig med entreprenörsanda och som är klar med dina studier till sommaren 2017 eller har max 2 års arbetslivserfarenhet. Gissningsvis är din studieinriktning från universitet/högskola/IHM på kandidat- eller masternivå som ingenjör, systemvetare/IT, ekonom etc. 

Med start i augusti 2017 söker vi traineer till rollerna applikationskonsult, projektledare och säljare till Stockholm, Lund, Göteborg, Oslo, Helsingfors och Köpenhamn. Utvecklartraineer söker vi till våra utvecklingsteam Lund.​

Traineeprogrammet

Vårt Nordic Trainee Program erbjuder unga talanger en brant utvecklingskurva i kombination med stort ansvar direkt från start. Första tiden spenderas i Lund (vi fixar boende). Utbildning och workshops blandas med att följa med erfarna kollegor ut i verkligheten. Majoriteten av programmet som löper under 12 månader utgår du ifrån ditt hemmakontor där du driver dina egna projekt. Men givetvis träffar du traineegänget regelbundet hela året för utbildning och erfarenhetsutbyte.

Är du vår nya stjärna?

Application Consultant: Du kommer bli en hejare på att koda, om du inte redan har stenkoll så får du det på både SQL och Visual Studio. Du kommer jobba med kundanpassningar av olika slag – allt från integrationer mot andra system till coola guider som förenklar vardagen för kunderna. Vi räknar med att du är kreativ och har programmeringskills, men du lär dig mycket på vägen. Och det handlar inte bara om kodning. Egentligen är det snarare en 50/50 fördelning mellan programmering och teknisk projektledning.

Sales Expert: Du arbetar som affärsutvecklare och, med hjälp av våra CRM-system, hjälper du våra kunder att förbättra sin verksamhet och tjäna mer pengar. Såklart ger vi dig all utbildning du behöver: produkter, säljteknik, försäljningsprocessen och förhandlingsteknik. Att vara säljare på Lundalogik är en spännande kombination av processutveckling och komplex försäljning!

Project Manager: Du arbetar med CRM-implementation och projektledning, både vad gäller system och verksamhet. Att arbeta med helt nya kunder är lika viktigt som att ge kärlek till våra befintliga. Det skapar kundvård i världsklass. Med stort fokus på processer utbildar du våra kunder i våra CRM-system och följer dem sedan i deras kundvårdsresa. Du får en mer teknisk utbildning i våra produkter, så ett teknikintresse räknar vi med. Som projektledare får du en spännande blandning mellan människa och IT, där du både blir teknikproffs och verksamhetsutvecklare!

Developer: Du lär dig inte bara allt om våra system utan får också bygga dem! Som utvecklare får du lära dig allt du borde ha lärt dig i skolan om testdriven utveckling, hållbar kod, continuous integration och mycket annat spännande. Och inte nog med det – du får vara en del av det göttigaste utvecklarteamet i Norden. Vi räknar med att du är kreativ och har programmeringskills, men du lär dig mycket på vägen!
Du måste tala flytande svenska, danska, norska eller finska (beroende på var du vill jobba) och tycka att engelska är roligt. 

Du har:

• Ett starkt business-tänk
• Intresse av teknik och IT
• Något som gör att folk i din omgivning alltid litar på dig
• En drivkraft, är smart och får saker gjorda
• En önskan om att få jobba och lära från de bästa
• Högt EQ och lider gärna inte av scenskräck
• Körkort
• Glimten i ögat, och trots allt ovan är du också ödmjuk ;)

Detta är Lundalogik

Med mer än 190 anställda är vi en av Nordens största CRM-leverantörer och förra året blev vi utnämnda till marknadsledande i Sverige. Vi har hjälpt mer än 5500 företag i hela Norden under 25 år att nå bättre resultat med användarvänliga CRM-lösningar. Tänk på oss som en one stop shop för CRM då vi utvecklar, säljer, inför och supportar allting själva. Oroa dig inte, trots allt detta tar vi inte oss själva på för stort allvar.

Letar du efter ett företag där innovation, kundvård och trefika står högt i kurs? Där glimten i ögat är din viktigaste egenskap? Välkommen till Lundalogik!

Ansök idag! 

Vi har löpande rekrytering men sista dag för dig att skicka in din ansökan är den 14 maj 2017. Skicka in din ansökan bums via länken nedan!

Annonssida: https://recruit.lundalogik.com/sv/application/new?jobId=211601 

Publicerad: må 08 maj 2017.