Young Professional Program HT 2017

Vi på Altran erbjuder dig en miljö präglad av stark innovationskraft. Du kommer att omges av engagerade och skickliga kollegor med hög expertis och får möjlighet att arbeta med det senaste inom IT och teknik. Du erbjuds en plattform som möjliggör nya kliv i din karriär och ges chansen att arbeta inom många olika branscher då vi har en stor variation av kunder och uppdrag.

Lockar en internationell karriär? Vi finns över hela världen och vi kan därför erbjuda dig den möjligheten. Vi är måna om dig som kollega och erbjuder dig en trygg och förmånlig anställning. Gemenskap är viktigt för oss och vid sidan av din professionella utveckling kan du ta del av en mängd olika aktiviteter. Vare sig du föredrar en afterwork eller att snöra på dig löparskorna kommer du trivas hos oss.

 

Your role

Nu fortsätter succén och till hösten startar återigen Altrans Young Professional Program. Young Professional Program vänder sig till dig som är i början av din karriär och som snabbt vill komma ut i arbetslivet och skaffa dig goda erfarenheter.

Programmet är uppbyggt på en blandning av utbildning, interna projekt och uppdrag hos kund. Du kommer under hela programmets gång ha en coach som stöttar och guidar dig. Programmet innefattar utbildning inom både mjuka och hårda områden. De mjuka delarna behandlar bland annat konsultrollen, gruppdynamik och stresshantering medan de hårda delarna är av mer teknisk karaktär och individanpassas.

Programmet pågår parallellt med ditt ordinarie konsultuppdrag under drygt 6 månader.

Programmet vänder sig till dig som är nyutexaminerad eller har jobbat något år. Du har nu chansen att vara med där det händer och snabbt komma ut i arbetslivet!

 

Your profile

Vi söker dig med examen inom datavetenskap, elektroteknik, systemvetenskap, mekatronik och automation eller motsvarande. Är du en nyfiken person som drivs av utveckling och gillar komma med nya lösningar är du rätt för oss!

Som person är du driven, social och tar gärna egna initiativ samt gillar att arbeta i ett högt tempo. Du är flexibel och har en förmågan att arbeta både självständigt och i team. Då arbetet sker i en internationell miljö bör du kunna kommunicera i tal och skrift på både svenska och engelska.

 

Ansökan och kontakt

Urval och intervjuer sker löpande. Ansök på http://www.altran.se/karriaer/lediga-tjänster, vi vill ha din ansökan senast den 30 april. Vid frågor eller för mer information om YPP, maila till rekrytering@altran.com

Publicerad: on 29 mar 2017.