Välja masterprogram

Med reservation för ändringar, kontrollera sidan innan anmälan i april 2018 

Chalmersomgången 2018 och 2019

Du som har läst, eller läser, sista året på ett grundnivåprogram på Chalmers och vill söka ett masterprogram gör din anmälan i den ansökningsomgång som kallas Chalmersomgången.

Du som läser tredje året på Chalmers civilingenjörs/arkitektutbildningar och planerar att åka på ett av Chalmers organiserat studerandeutbyte till höstterminen ska också göra en anmälan i Chalmersomgången. Du gör sedan ditt studerandeutbyte under den första terminen eller under det första året på masterprogrammet.

Anmälan

Gör din anmälan i tid! Om du skulle uppfylla din behörighet efter sista anmälningsdatum i tid kan du göra en sen anmälan till något av de program som kan erbjuda fler sökande plats. Observera att en sen anmälan innebär att du inte kan åberopa platsgaranti. Använd menyn till vänster för att ta del av all information du behöver inför att du ska söka masterprogram i Chalmersomgången. För dig som kommer att söka 2019 finns en del information redan nu.

Inför höstterminen 2018 erbjuder Chalmers 39 masterprogram
Undervisningsspråk för 38 av dessa är engelska, medan programmet Lärande och ledarskap huvudsakligen ges på svenska. Varje program presenteras på chalmers.se.
Läs om programmen som har undervising på engelska
Läs mer om programmet på svenska, Lärande och Ledarskap
Vad gäller för masterprogram inom Nordic Five Tech's joint Master's programmes?
Observera att Masterprogrammen inom Nordic Five Tech har en avvikande anmälningsdatum och process.

Du gör din anmälan direkt till Aalto University in Finland, Denmark Technical University (DTU) eller Norwegian University of Science and Technology (NTNU). Läs mer om vilka program som erbjuds och hur du gör en anmälan
Nordic Five Tech joint Master's programmes

Publicerad: on 16 sep 2009. Ändrad: to 15 mar 2018