Välja masterprogram

Med reservation för ändringar, kontrollera sidan innan du gör din anmälan.

Chalmersomgången 2019

Du som har läst, eller läser, sista året på ett grundnivåprogram på Chalmers och vill söka ett masterprogram gör din anmälan i den ansökningsomgång som kallas Chalmersomgången.

Du som läser tredje året på Chalmers civilingenjörs/arkitektutbildningar och planerar att åka på ett av Chalmers organiserat studerandeutbyte till höstterminen ska också göra en anmälan i Chalmersomgången. Du gör sedan ditt studerandeutbyte under den första terminen eller under det första året på masterprogrammet.

Anmälan

Gör din anmälan i tid! Om du omfattas av platsgaranti gäller den endast vid anmälan i tid.
Om du skulle uppfylla din behörighet efter sista anmälningsdatum i tid kan du göra en sen anmälan till något av de program som kan erbjuda fler sökande plats. Använd menyn till vänster för att ta del av all information du behöver

Läs mer om Chalmers masterprogram
Undervisningsspråk för samtliga är engelska, med undantag för programmet Lärande och ledarskap som huvudsakligen ges på svenska.
Läs om programmen som har undervisning på engelska
Läs mer om programmet på svenska, Lärande och Ledarskap
Vad gäller för masterprogram inom Nordic Five Tech's joint Master's programmes?
Observera att Masterprogrammen inom Nordic Five Tech har en avvikande anmälningsdatum och process.

Du gör din anmälan direkt till Aalto University in Finland, Denmark Technical University (DTU) eller Norwegian University of Science and Technology (NTNU). Läs mer om vilka program som erbjuds och hur du gör en anmälan
Nordic Five Tech joint Master's programmes

Publicerad: on 16 sep 2009. Ändrad: ti 18 sep 2018