Frivilliga kurser vid Arkitekturskolan

Som student på Arkitektur respektive Arkitektur och teknik har du möjlighet att komplettera ditt curriculum vitae genom att välja att läsa frivilliga kurser.

Om du vill se kursplanen, aktuell information om kursen och registrera dig, klicka på kursens namn nedan och gå sen vidare till kurshemsidan genom att klicka på hussymbolen.

Krav vid antagning

Söker man en frivillig kurs och blir antagen måste avsikten vara att slutföra kursen annars ska man inte söka. Om man blivit antagen men fått förhinder så meddelar man detta. Gör man det innan kursstart kan man avregistreras.

 Kursens resurstilldelning baseras på antal godkända studenter. Om för få studenter fullföljer kursen kan det innebära att den läggs ned, därför övervägs åtgärden att införa krav på att påbörjad frivillig kurs måste fullföljas innan man kan antas till en ny.

Kontakt
Har du frågor om administration och registrering vänligen kontakta studieadministratör Nidal Yousif, nidal.yousif@chalmers.se
Har du frågor om kursens innehåll, vänligen kontakta examinator för kursen som du finner på kurshemsidan.​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

Sidansvarig Publicerad: må 17 okt 2022.