Chalmers mottagning 2021

Hej!

Välkommen till Chalmers och vägen till ditt framtida yrke.
Du är både efterlängtad och välkommen till oss, och vi gör allt vi kan för att du ska känna det.

Miljöbilder från Chalmers campus

Den 17 augusti drar mottagnings- och introduktionsveckorna igång. Under några veckor fram till terminsstart den 30 augusti får du möjlighet att träffa dina nya studiekamrater genom Mottagningen. Då får du också en introduktion till ditt program och en repetition i viktiga ämnen som bland annat matematik. 
De fysiska aktiviteter som kommer att genomföras, organiseras av Chalmers mottagningskommittè.
Chalmers Mottagningskommittè (MK) ​

Årets Första Dag kommer skilja sig från tidigare års som följd av pandemin. Den kommer också se olika ut beroende på vilken sektion du tillhör. För att få uppdaterad information om hur dagen kommer se ut för just dig hänvisar vi till Nollkommittén som anordnar mottagningen på din sektion.​
Hitta din sektion

På webbsidan "Ny student" har vi samlat praktisk information om vad du behöver göra innan terminen drar igång. På webbsidan "Första tiden på Chalmers" ligger några korta filmer med information om vad du behöver tänka på när terminen väl har börjat.
Ny student
Första tiden på Chalmers (filmer) ​

Välkomstfilmer 
Första Dagen, 17 augusti, kommer Chalmers rektor och vice rektor att hälsa dig välkommen digitalt via en film som publiceras på den här sidan samma dag.

Missa inte heller hälsningen från en tidigare chalmersstudent, Van Hoang, som berättar om hur en utbildning på Chalmers kan öppna möjligheter till ett intressant och spännande yrkesliv. För att du ska lära känna våra två campusområden tar en av våra studenter med dig med på en filmad rundtur till några platser som kan vara bra att känna till.​


Hoppas att du får en underbar m​ottagning och återigen – varmt välkommen till Chalmers!
​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​
​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

Sidansvarig Publicerad: on 23 jun 2021.