Du som är antagen till ett masterprogram

Obligatorisk registrering 10-31 augusti 2020​

Chalmers tillämpar obligatorisk registrering via webben och du måste själv registrera dig i tid på kurserna i ditt masterprogram samt kursen Obligatorisk registrering CTH200. Fullständig information om mottagningen, registreringsrutiner och vilka datum som gäller dig hittar du på Studentportalens engelska sidor.

Följ länken för mer information.

Incoming student 2020

Ta din utbildningsplats i anspråk

För att du ska anses ha tagit din plats i anspråk ska du vara en aktiv student från din första termin.

Mottagningsaktiviteter för alla masterstudenter

Alla nya studenter är välkomna till de mottagningsaktiviteter som arrangeras. Aktiviteterna anordnas främst av CIRC (Chalmers International Reception Committee) och är anpassade för studenter från hela världen. Ta chansen att redan från start hitta nya vänner från hela världen!
Welcome and Orientation Week

Chalmerister som ska på utbytesstudier utomlands

Du som erbjudits en plats på ett utbytesprogram (Nordtek, WorldWide, Unitech, Erasmus, Terzio) måste komma ihåg att också tacka ja till masterprogrammet via Mina sidor på antagning.se. Du ska också registrera dig på ditt utbyte i Student-Lakdok mellan den 25 augusti och den 2 september. Har du fler frågor om utbytesstudierna, kontakta Chalmers International Mobility (CIM). 

Lämna återbud

Om du har blivit antagen, eller reservplacerad på ett program eller en kurs, men inte längre är intresserad av platsen är det viktigt att du lämnar återbud. På så sätt kan en annan sökande få platsen.

picture on Geniknölen

Publicerad: må 25 nov 2019.