Välkommen till Chalmers!

På Chalmers finns förutom utbildning i världsklass även ett sjudande studentliv med mängder av olika föreningar och aktiviteter att delta i. Om du tröttnar på studentlivet finns dessutom hela Göteborg att utforska. Med en chalmersexamen vet du att du har gedigna kunskaper med dig i bagaget. Dina blivande arbetsgivare vet det också. Det kommer att öppna många dörrar på din väg ut i arbetslivet.


Tacka ja till erbjuden plats eller reservplats

Tänk på att du som fått ett antagningsbesked den 12 juli 2018 ska tacka ja senast 27 juli 2018 för att behålla den erbjudna platsen till programmet. Det gäller även dig med reservplats, det gör du på antagning.se > Mina sidor. Definitivt besked på om du kommit in kommer med antagningsbesked nummer två den 2 augusti 2018.

 

Obligatorisk registrering och terminsstart

När du fått ditt definitiva antagningsbesked ska du sedan själv registrera dig på de kurser du ska läsa på Chalmers. Registreringen är obligatorisk, gör du inte din registrering i tid, förlorar du din plats på programmet. Välj i menyn det program du är antagen till för att se hur du ska gå tillväga.
Lektioner med din klass börjar den 3 september. Det är även från detta datum du kan ansöka om studiemedel från CSN.

Här hittar du länkar till matnyttig information!

Publicerad: on 16 sep 2009. Ändrad: fr 17 aug 2018