Välkommen till Chalmers!

Aktuell information för höstterminen 2019 kommer att publiceras på denna sida och sidorna i tillhörande meny. Sidorna är inte uppdaterade!


På Chalmers finns förutom utbildning i världsklass även ett sjudande studentliv med mängder av olika föreningar och aktiviteter att delta i. Om du tröttnar på studentlivet finns dessutom hela Göteborg att utforska. Med en chalmersexamen vet du att du har gedigna kunskaper med dig i bagaget. Dina blivande arbetsgivare vet det också. Det kommer att öppna många dörrar på din väg ut i arbetslivet.


Tacka ja till erbjuden plats eller reservplats

Tänk på att du som fått ett antagningsbesked den 11 juli 2019 ska tacka ja senast den 26 juli 2019 för att behålla den erbjudna platsen till programmet. Det gäller även erbjuden reservplats.

Du tackar ja via Mina sidor på antagning.se

Det andra, definitiva antagningsbeskedet, publiceras på Mina sidor den 1 augusti 2019.

 

Obligatorisk registrering och terminsstart

När du fått ditt definitiva antagningsbesked i augusti ska du själv registrera dig på de kurser du ska läsa på Chalmers. Registreringen är obligatorisk, gör du inte din registrering i tid, förlorar du din plats på programmet. Välj det program du är antagen till i menyn, för mer information om datum för registrering, mer om kontoutdelning, samling med programmet, mottagningsveckan etc. Läs noga vad som gäller just för dig.
Terminsstart och lektionsstart är den 2 september 2019. Från detta datum du kan ansöka om studiemedel från CSN.
Här hittar du länkar till matnyttig information!

Publicerad: on 16 sep 2009. Ändrad: må 01 apr 2019