Välja kandidatarbete

​Nedanstående information gäller inte för studenter på Arkitektur (A) och Arkitektur och teknik (AT), då de inte berörs av valet.

Välj senast 24 november

Välj kandidatarbete mellan 14 och 24 november inför vårterminen 2023. Logga in på Min Startsida och använd tjänsten "Välj kandidatarbete". Du måste välja 5 till 6 projekt, i prioritetsordning.

Välj kandidatarbete

Har du tekniska problem med att använda tjänsten mejlar du ditt val till studentcentrum@chalmers.se senast 24 november. Skriv att ärendet gäller att välja kandidatarbete. Ange namn, personnummer, program, projektnummer för minst fem projekt och max sex projekt ordnade i prioritetsordning.

Vad händer om jag väljer för sent?

Val som registreras efter 24 november är för sent inkomna. Du kommer ändå att kunna få ett projekt, men får välja bland de projekt som är godkända för ditt program som har platser kvar efter ordinarie tilldelning.​ Samordnaren av kandidatprojektsvalet kommer att kontakta dig och erbjuda plats och du måste svara inom den tid som anges i förfrågan. 

Egna förslag på kandidatarbetsprojekt

Du som har egna förslag till kandidatarbetsprojekt ska kontakta en lärare/forskare och/eller kandidatarbetskoordinatorn på lämplig institution för att hitta en handledare. Du ska ta hjälp av handledaren att definiera projektet och förslaget ska lämnas in till institutionen senast 10 oktober 2022. Stäm av förslaget med programansvarig innan du lämnar in det. Du måste välja ditt eget projektförslag som prio 1 för att det ska kunna tilldelas dig. Högst hälften av platserna i projektet är vikta för studenter som kommit med förslaget. De andra platserna är öppna för studenter vid program där projektet är godkänt. 

Sidansvarig Publicerad: on 15 jun 2022.