Välja kandidatarbete

​Nedanstående information gäller inte för studenter på Arkitektur (A) och Arkitektur och teknik (AT), då de inte berörs av valet.

Välj senast 25 november

Välj kandidatarbete mellan 15 och 25 november inför vårterminen 2022. Logga in på Min Startsida och använd tjänsten "Välj kandidatarbete". Du måste välja 5 till 6 projekt, i prioritetsordning.

Välj kandidatarbete

Har du tekniska problem med att använda tjänsten mejlar du ditt val till studentcentrum@chalmers.se senast 25 november. Skriv att ärendet gäller att välja kandidatarbete. Ange namn, personnummer, program, projektnummer för minst fem projekt och max sex projekt ordnade i prioritetsordning.

Vad händer om jag väljer för sent?

Val som registreras efter 25 november är för sent inkomna. Du kommer ändå att kunna få ett projekt, men får välja bland de projekt som har platser kvar efter ordinarie tilldelning.​

Egna förslag på kandidatarbetsprojekt

Du som har egna förslag till kandidatarbetsprojekt ska lämna in ditt förslag till institutionen senast 11 oktober 2021. Stäm av förslaget med programansvarig innan du lämnar in det. Du måste välja ditt eget projektförslag som prio 1 för att det ska kunna tilldelas dig. Högst hälften av platserna i projektet är vikta för studenter som kommit med förslaget. De andra platserna är öppna för studenter vid program där projektet är godkänt. 

Sidansvarig Publicerad: fr 11 jun 2021.