Kina

Tongji University, Shanghai

Chalmers har 3 studerandeplatser inom Automotive Engineering, Industrial Design and Urban Planning. Avtalen är öppna för studenter inom M, TD och A. Undervisningsspråk är engelska och kinesiska. I utbytet ingår att bidra med minst en artikel per student till Asia Magazine.

Tongji University


Dubbel masterexamen - utbyte med Tongji
Avtalen med Chalmers omfattar masterprogrammen Architecture and Urban Design och Design for Sustainable Development. Undervisningen ges på engelska.
Kontaktperson för dubbel masterexamen Tongji, Anders Fredén, anders.freden@chalmers.se, tel 031-772 2356.

Tsinghua University, Beijing

Chalmers har två platser för ett års utbyte. Undervisningsspråk är engelska och kinesiska. Det finns inga begränsningar i vilka program som får söka men kontrollera noga att du kan få ihop en bra studieplan då kursutbudet på engelska är begränsat. Kursutbudet på engelska finns på webbplatsen nedan. I utbytet ingår att bidra med minst en artikel per student till Asia Magazine.


International Students Office, Tsinghua University


Reserapporter


Tsinghua University

Språkkurser inom MOOC

En nybörjarkurs i mandarin-kinesiska finns på samma utbildningsplattform som Chalmers MOOC-kurser. I en MOOC-kurs kan du i din egen takt ta del av videoföreläsningar, delta i diskussioner och lösa uppgifter framför dator, surfplatta eller mobiltelefon.

 

Publicerad: to 15 okt 2009. Ändrad: to 09 jun 2016