Anmäl dig till tentorna i maj och juni

16 maj är sista dag för anmälan till tentorna som går 29 maj-5 juni 2021 (läsperiod 4-tentorna). 

Hur anmä​ler jag mig?

Logga in på Min startsida och anmäl dig via tjänsten Tentamen, anmälan/avanmälan. Du behöver gå in på varje kurs och välja fliken "resultat" för att anmäla dig. Tentamenskoden visas ut på sidan när du har anmält dig. 
För aktuell information om hur covid-19 påverkar tentamen, se länken "Tentamen under covid-19-pandemin" nedan. 

Du får en bekräftelse på din tentaanmälan

En bekräftelse på att du har anmält dig, eller avanmält dig, till tentamenstillfället skickas till din mejl och till den mejladress du har angett i ditt student-Ladok. Spara bekräftelsen, den innehåller tid och plats för tentan samt din anonymiseringskod (anonyma kod).

Obligatorisk anmälan till tentamen

För att tentera måste du vara anmäld till tentamenstillfället. Har du glömt att anmäla dig får du skriva tentan vid nästa tillfälle.

Studenter med beviljad tentamensanpassning

Ni som har giltiga Nais-besked med beviljad tentamenanpassning behöver inte längre göra en separat anmälan om anpassad tentamen till tentamensadministrationen/examinatorn. Ni ansvarar själva för att att era Nais-besked är giltiga. Logga in i www.nais.uhr.se och se vilket datum som gäller på ditt Nais-besked. Har beskedet ett sista giltighetsdatum som ligger nära i tid, maila Funka. Har beskedet gått ut, måste en ansökan göras på nytt. Ska inte delar av det beviljade stödet användas på tentan, meddela tentamen.stodet@chalmers.se​

Så anmäler du dig till en tenta - FAQ om tentamensanmälan
Sök kommande tentamensdatum​​​
Kategori Tentamen
Tid 2021-05-16 07:00:00
Sluttid 2021-05-16 23:55:00