Anmäl dig till Promisepriset 2022

Priset har instiftats för att stimulera utveckling inom e-learning och interaktiva medier bland studenter, lärare och företag.​

2021 tilldelades  Moa Hansson och Thea Widdgård, studenter på Industrial design engineering, Promisepriset. Namnet på deras uppsats var: “Enhancing the experience of remote lectures. Development of a new digital software to meet the needs of educators and students in higher education”.

Vem kan nominera?

Ditt examensarbete kan nomineras till Promisepriset av lärare/ handledare / examinator eller av dig själv. Vid anmälningstillfället måste arbetet vara examinerat med godkänd som  lägsta resultat vid svenskt universitet eller högskola.

För att arbetet ska anses vara nominerat till pristävlingen, krävs en kort motivering till nomineringen utfärdat av handledare eller examinator. Dessutom ska ett exemplar av  uppsatsen skickas in.
Anmälan kan göras fram till 10 augusti 2022.
Prissumman är på 10 000 kronor​

Frågor och ansökan mejlas till Elina Wikström, (branschansvarig för Promise)
Bifoga examensarbetet som pdf, tillsammans med motiveringen.

Läs mer om Promisepriset​

Välkommen med din anmälan!

Tid 2022-08-10 07:00:00
Sluttid 2022-08-10 23:55:00