Digital exjobbsmässa

Välkommen att anmäla dig till en exjobbsmässa arrangerad av Chalmers, Göteborgs universitet och Sahlgrenska Universitetssjukhuset.

Potentiella handledare presenterar sina projekt och därefter får du möjlighet att ställa frågor och diskutera projekt i mindre grupper tillsammans med forskarna. Förhoppningen är att du därmed ska hitta ett intressant exjobbsprojekt.

​Mässans övergripande syfte är att skapa förutsättningar för studenter och forskare att arbeta med tvärvetenskapliga projekt som bryggar över mellan Chalmers, Göteborgs universitet och Sahlgrenska Universitetssjukhuset på mastersnivå, och för Sahlgrenska akademins del även på kandidatnivå.  ​

Anmälan är öppen till 10 maj, och länk till mässan kommer att skickas ut på morgonen den 11 maj.

Läs mer om exjobbsmässan ​
​​​​