Digital exjobbsmässa

Välkommen att anmäla dig till en exjobbsmässa arrangerad av Chalmers, Göteborgs universitet och Sahlgrenska Universitetssjukhuset.

Potentiella handledare presenterar sina projekt och därefter får du möjlighet att ställa frågor och diskutera projekt i mindre grupper tillsammans med forskarna. Förhoppningen är att du därmed ska hitta ett intressant exjobbsprojekt.

Mässan riktar sig främst till studenter på masternivå, men Sahlgrenska akademin inkluderar även projekt på kandidatnivå.​ Övergripande syfte är att skapa förutsättningar för studenter och forskare att arbeta med tvärvetenskapliga projekt som bryggar över mellan Chalmers, Göteborgs universitet och Sahlgrenska Universitetssjukhuset.  ​

Anmälan är öppen till 6 oktober, en länk till mässan kommer att skickas ut på morgonen den 7 oktober.

Läs mer om exjobbsmässan ​ (chalmers.se)​​​​
Kategori Event, anmäl dig senast 6 oktober