Nu kan du söka till utbytesstudier inom Erasmus+

Om du är intresserad av att studera på ett annat universitet inom Europa under nästa akademiska läsår så kan du nu ansöka till utbytesstudier inom Erasmus+.

Här i Studentportalen under fliken "Utlandsstudier" hittar du mer information om utbytesstudier. Här kan du bl.a. se Chalmers alla partneruniversitet, läsa mer om de olika utbytesprogrammen, skicka in ansökan​ etc. Nytt för i år är att du kan träffa några utav Chalmers partneruniversitet online för att få mer information om hur ett utbyte hos dem skulle vara. Mer information om detta hittar du här:

Den 20 januari, kl. 12:15 - 12:45, kommer det att hållas ett digitalt informationsmöte om utbytesstudier inom Erasmus+. Länk och lösenord kommer finns här nedan. Det kommer också att skickas ut ett nyhtesbrev med information om utbytesstudier - så ha koll på mailen!
Har du frågor om utbytesstudier kan du skicka ett mail till studentexchange@chalmers.se​

Ansökan till utbytesstudier inom Erasmus+ är öppen mellan den 15 januari och den 15 februari.
Kategori Ansökan
Arrangör Chalmers International Mobility