Gör din röst hörd

​Nu är det dags att svara på Studentbarometern den årliga undersökningen av studenternas studie- och arbetsmiljö som högskolan och studentkåren gör tillsammans.
​​​​​​

I studentbarometern får du möjlighet att anonymt berätta hur du mår och uppfattar din studiemiljö. Ditt svar är oerhört viktigt för att Chalmers ska bli en ännu bättre plats för alla! Resultaten från tidigare år har lett till initiativ som Chalmers mot sexism och förändringar av programupplägg. I år innehåller enkäten frågor om distansundervisning och hur det varit att studera under en pågående pandemi. Ta chansen och berätta för oss hur året 2021 har varit.

Enkäten skickas till dig via mejl den 18 januari från chalmers.studentbarometer2022@mail.quicksearch.se och är öppen till den 11 februari. Länken du får är personlig och du måste använda just den för att svara. Mejlet skickas till den epost som du har registrerad i Ladok. Kolla i din skräpkorg om du inte får något mejl.

Dina svar hanteras av företaget Quicksearch som garanterar anonymitet och sekretess. Så håll utkik efter mejlet så du inte missar att göra din röst hörd. Enkäten tar bara 5-10 minuter att besvara.

Sidansvarig Publicerad: on 19 jan 2022.