Nu kan du inte tentera i mån av plats

​När tentorna för läsperiod 1 ges i slutet av oktober, kommer du inte längre att ha möjligheten att tentera i mån av plats. Detta innebär att är du inte anmäld kommer du inte att få tentera.
​Ett tips för att komma ihåg att göra din tentamensanmälan i tid är att lägga in alla deadlines i din kalender med påminnelsenotis! Det är viktigt att du avanmäler dig om du inte kommer att skriva din tenta, det kan du göra fram till dagen innan tentan ges. Kan du inte anmäla dig själv kontaktar du Studentcentrum under anmälningsperioden. Beslutet innebär att det kommer att underlätta för institutionerna att rapportera in tentamensresultaten och att du får in ditt resultat inom den utsatta tiden om 15 arbetsdagar.

Beslut om obligatorisk anmälan till tentamen (pdf)
Datum och tider för läsåret
Anmäl dig till tentamen i tentaperiod 1

Publicerad: ti 05 sep 2017. Ändrad: to 07 sep 2017