Tracks erbjuder två kurser inom hållbara transporter

​Tracks är ett nytt kursformat på Chalmers som ger dig möjlighet att läsa ämnesöverskridande kurser, ofta i projektform, som inte är bundna till ditt program eller en viss läsperiod.

​Tracks betyder spår, och det är just det utbildningsformen kan sägas innehålla: spår som du väljer själv, och spår mellan utbildningarna. En stor del av studierna kommer att vara tvärdisciplinära, det vill säga över utbildnings- och ämnesgränser. Det ger dig möjlighet att skapa din egen utbildningsprofil och utifrån dina intressen välja en eller flera Tracks-kurser.

Trackskurserna ska vara utmaningsdrivna och innehålla multidisciplinära frågeställningar och vara relevanta för FN:s hållbarhetsmål. De kommer oftast att drivas i projektform, där du tillsammans med studenter från olika program försöker förstå och lösa framtidens komplexa samhällsutmaningar.

Av de nya kurserna inom hållbara transporter är den första skräddarsydd för dig som läser år två eller tre på en ingenjörsutbildning, och den andra för dig som läser på ett masterprogram. Mer information och kontaktuppgifter för att anmäla ditt intresse hittar du på länkarna nedan. Senare i höst erbjuder Tracks även kurser inom AI samt Hälsa och sportteknologi.

För dig som läser andra eller tredje året på ett civilingenjörs- eller högskoleingenjörsprogram läsåret 19/20.

Structural batteries – design, manufacture and characterization
För dig som läser på ett masterprogram läsåret 19/20.

Nyhet om Tracks på chalmers.se

Publicerad: ti 15 okt 2019.