Hur har det varit att studera på Chalmers 2020?

​Nu är det dags att svara på Studentbarometern –​ en årlig undersökning av studenternas studie- och arbetsmiljö. Tag chansen och berätta för oss hur just du har upplevt studieåret 2020.
​​​
I studentbarometern, som är ett samarbete mellan högskolan och studentkåren, får du möjlighet att anonymt berätta hur du mår och uppfattar din studiemiljö. Ditt svar är oerhört viktigt för att Chalmers ska bli en ännu bättre plats för alla. Resultaten från tidigare år har bland annat lett till initiativ som Chalmers mot sexism och förändringar av programupplägg. I år innehåller enkäten frågor om distansundervisning och hur det varit att studera under en pågående pandemi.

Enkäten skickas till dig via mejl den 19 januari från chalmers.studentbarometer2021@mail.quicksearch.se​ och är öppen till och med den 12 februari. Länken som du får är personlig och du måste använda just den för att kunna svara på enkäten. Mejlet skickas till den epost som du har registrerad i Ladok. Kom ihåg att kolla i din skräpkorg om mejlet kanske hamnat där.

Dina svar hanteras av företaget Quicksearch som garanterar anonymitet och sekretess. Så håll utkik efter mejlet så du inte missar att göra din röst hörd. Enkäten ​tar 5-10 minuter att besvara.

Vi ser fram emot ditt svar. Stort tack på förhand!

​​​

Sidansvarig Publicerad: ti 19 jan 2021.