Mitt Livs Val - mångfald och mentorskap

​Vill du bli mentor för nyanlända ungdomar och samtidigt få med dig värdefulla erfarenheter inför framtiden?

​Hej student!

Nu har du chansen att vara med och göra skillnad för nyanlända ungdomar, och samtidigt få med dig värdefulla erfarenheter inför framtiden!

Stiftelsen Mitt Livs Val driver ett gruppmentorprogram som består av tre uppstyrda gruppträffar mellan studenter och nyanlända ungdomar. Tillsammans med er studenter arbetar vi med att motivera och inspirera nyanlända ungdomar till fortsatta studier och att jobba mot sina mål!

Tillsammans gör ni studenter och ungdomar en resa under Mitt Livs Vals gruppträffar där studenter och ungdomar får chans att lära känna varandra, utvecklas och motiveras. Mitt Livs Val tror på att skapa möten mellan människor!
För att ge er studenter verktyg till att stötta och coacha ungdomarna samt lära er mer om mångfald och inkludering så får ni alla gå en mentor- och mångfaldsutbildning innan programmet kör igång. Utbildningen är vid ett tillfälle på 2,5 timmar.

Vi drar igång vårt första program i februari som vi just nu söker studenter till. Tiden för träffarna är oftast 17.00-19.00. Vi arrangerar även aktiviteter och studiebesök till företag som är frivilliga att delta på.
Ta chansen till en ny erfarenhet där du får göra skillnad!

Maila, ring eller smsa 076-00623772

Publicerad: må 11 sep 2017. Ändrad: on 17 jan 2018