Mitt Livs Val - mångfald och mentorskap

​Vill du bli mentor för en ung person med erfarenhet som ensamkommande eller nyanländ?

Mitt Livs Val är ett mentorprogram som består av fem gruppträffar mellan studenter och ungdomar. Tillsammans med studenter arbetar vi med att motivera och inspirera ungdomar med erfarenhet som ensamkommande eller nyanlända till studier och fortsatta studier efter gymnasiet.

Mitt Livs Val utbildar i mentorskap och mångfaldskompetens innan mentorprogrammet börjar, för att ge studenterna verktyg att stötta och coacha ungdomar under programmets gång. Tillsammans gör studenter och ungdomar en resa där Mitt Livs Val under gruppträffarna håller i workshops, självreflektion, övningar i kompetensutveckling och diskussioner. Vi arrangerar även aktiviteter och studiebesök. Mitt Livs Val tror på att skapa möten mellan människor.

Till höstens program söker Mitt Livs Val studenter till fyra grupper. Våra träffar ligger på eftermiddagen, oftast kl 16.00-18.00. Vi bjuder alltid på fika på träffarna. Alla arrangemang är gratis. Ansök redan nu genom att anmäla dig på webbsidan.

Anmäl dig till ivana@mittlivsval.se
Mitt Livs Val

Publicerad: må 11 sep 2017.