James Dyson Award söker framtidens uppfinnare

​Anmäl dig till James Dyson Award och designa något som löser ett problem. Detta problem kan vara en frustration över något som vi stöter på i vår vardag, eller ett globalt problem. Det viktiga är att din lösning är effektiv och visar på noga övervägande design. ​Vinnarna får 330 000 kr!

James Dyson Award är en internationell designtävling som ger ingenjörs- och designstudenter en unik chans att visa upp sina uppfinningar i ett internationellt sammanhang. Tidigare vinnare av priset har hittat lösningar på problem inom bland annat förnybar energi och utveckling av hållbar plast.

James Dyson utser två vinnare som garanteras finansiering och omfattande uppmärksamhet i media, två viktiga steg för att du ska kunna vidareutveckla din idé.

Priser:
  • Den Internationella vinsten är 330 000 SEK. Vinnarens universitet får 55 000 SEK.
  • Vinsten för hållbarhetspriset är 330 000 SEK
  • Runners up får 55 000 SEK var
  • Alla nationella vinnare får 22 000 SEK
Sista ansökningsdag är den 30 juni 2021.

Sidansvarig Publicerad: to 22 apr 2021.