Informationsmöte om utbytesstudier inom Europa och Norden

​Är du intresserad av att studera en eller två terminer på ett universitet inom Europa?
Då är du välkommen till en inspirationskväll (på svenska) om utbytesstudier som Chalmers International Mobility arrangerar den 29 januari 2019, kl. 17:15 i föreläsningssal Gustaf Dalén. Fokus under kvällen kommer att ligga på vilka utbytesmöjligheter som finns för studenter på Chalmers inom Europa och Norden. Studenter som tidigare varit på utbyte kommer att presentera sina erfarenheter, vi kommer att ge dig information kring ansöknings- och urvalsprocess och även informera om vilka partneruniversitet som Chalmers har.

Informationen vänder sig till dig som för närvarande läser årskurs 3 på något utav Chalmers civilingenjörsprogram eller arkitektur samt masterprogramstudenter på år 1.

Observera att ansökningsomgången till utbytesstudier inom Europa och Norden öppnar redan den 15 januari och är öppen till den 15 februari!

Följ gärna:
Chalmers International Mobility på Facebook (här kan du också anmäla dig till eventet)

Har du frågor kring utbytesstudier, skicka ett mail till:
studentexchange@chalmers.se

Varmt välkomna den 29 januari, kl. 17:15 i föreläsningssal Gustaf Dalén! /Chalmers International Mobility

Publicerad: ti 08 jan 2019.