​Extrajobba som studentambassadör

Är du intresserad av att dela med dig av din chalmersupplevelse? Nu söker vi nya centrala studentambassadörer (CSA), ett extrajobb som både är kul, varierande och med flexibla arbetstider. Du anmäler dig till de arbetspass som du kan arbeta, vill du jobba mer frekvent så finns det ofta möjlighet till det. ​Arbetet är arvoderat per arbetad timme.​​
​​​

Chalmers studentambassadörer hjälper gymnasieelever på mässan Kunskap och Framtid.​


Som CSA blir du ansiktet utåt för Chalmers och får chansen att representera högskolan på olika tillställningar som: 
  • Mässor – jobb och studiemässor, som till exempel Gymnasiedagarna, SACO-mässorna, Kunskap och Framtid med flera. 
  • Event – Chalmersdagen, Camp Vera med flera.
  • Skolaktiviteter – till exempel läxhjälp, tekniktävlingar, aktiviteter under Vetenskapsfestivalen, studiebesök med mera.
  • Digital kommunikation med målgrupperna som till exempel webbinarier och sociala medier.

Krav

Du har en pågående eller avslutad grundutbildning eller går på tekniskt basår (du är aktiv student). Som chalmerist är du bekväm i att svara på frågor kring Chalmers och våra utbildningar samt tycker att det är värdefullt att hjälpa ungdomar med sitt högskoleval. 
 

Meriterande

Du har tidigare erfarenhet av rekrytering, medverkat på mässor, jobbat med kommunikation eller har engagerat dig i barn- och ungdomsverksamhet. Kanske är du delaktig i studentlivet på Chalmers via någon förening eller en RIU-student? Vi ser gärna att du även har språkkunskaper utöver svenska och engelska. 

Låter det intressant? Anmäl dig till vår info-lunch

Vi erbjuder två tillfällen för info-luncher för att så många som möjligt ska kunna närvara, tillfällena är den 6 och 8 september, klockan 12.00-12.45 – vi återkommer med lokal. Under lunchen går vi igenom vad man gör som studentambassadör och du får tillfälle att ställa frågor. Du anmäler dig till vår info-lunch via formuläret nedan.
Intresseanmälan till info-lunch

Vi erbjuder följande

Som studentambassadör kommer du genomgå en praktisk och lärorik endagsutbildning den 17 september mellan 9.30 – 16.00, där du får pröva på CSA-rollen.
Anmälan till utbildningen görs efter infolunchen. Under utbildningsdagen bjuder vi givetvis på lunch och fika!

Innehåll i utbildningen:
  • Chalmers varumärke 
  • Om Chalmers, Chalmers utbildningar samt yrkesmöjligheter 
  • Grundprogram och behörighetskrav 
  • Presentationsteknik, att ge och ta feedback 
Att jobba som CSA är ett ypperligt tillfälle att utvecklas och samtidigt ha kul. Du kommer dessutom att få massor med erfarenhet, referenser samt ett arbetsintyg som du kan använda när du söker jobb i framtiden.
Varmt välkommen att höra av dig!


Har du frågor om uppdraget? Mejla till Gia Brorsson - projektledare för nationell studentrekrytering
gia.brorsson@chalmers.se​


Sidansvarig Publicerad: fr 05 aug 2022.