Vill du ha ett meningsfullt extrajobb?

Vill du göra skillnad genom att hjälpa elever i skolarbetet? Vill du utvecklas som människa och slipa på dina pedagogiska skills? Om du brinner du för att inspirera andra och lära ut teknik, matematik och naturvetenskap då kanske du är sugen på att jobba med Chalmers skolsamverkan under läsåret 22/23?​​​

Nu söker vi nya handledare till Chalmers Pluggstöd!

Vill du ha ett flexibelt extrajobb? Sök till Chalmers Pluggstöd - hjälp barn och unga med sitt skolarbete!
Som handledare i Chalmers Pluggstöd hjälper du mellan- och högstadieelever med deras läxor inom olika ämnen. Pluggstöd utförs i samarbete med skolor, idrottsföreningar och hjälporganisationer och hålls på plats efter skoltid. Ett syfte med detta arbete är att stötta barn och unga i utsatta områden samt inspirera till studier genom förebilder. Ett annat syfte är att främja en internationell miljö - därför uppmuntrar vi att internationella och nationella studenter arbetar tillsammans. Timlön enligt gällande avtal.

Sugen på att söka? Skicka ett kort personligt brev till pluggstod@chalmers.se​
Ansökan är öppen nu och fram till den 18 september. Tveka inte att höra av dig om du har några frågor!

Sidansvarig Publicerad: on 15 jun 2022.