Vill du ha ett meningsfullt extrajobb?

Vill du göra skillnad genom att hjälpa elever i skolarbetet? Vill du utvecklas som människa och slipa på dina pedagogiska skills? Om du brinner du för att inspirera andra och lära ut teknik, matematik och naturvetenskap då kanske du är sugen på att jobba med Chalmers skolsamverkan under hösten 2021?
​​För samtliga uppdrag utgår lön enligt avtal.​​​​

Om dig

Vi söker dig som är positiv, engagerad och gillar att inspirera och förmedla kunskap på ett lättbegripligt sätt. Erfarenhet av att arbeta med barn och unga är meriterande men inget krav. Nedan några exempel på spännande uppdrag.

Coacha mellanstadieelever i programmering och teknik

Den ideella föreningen Kodcentrum och Chalmers bjuder in till årets kodutmaning som pågår ända fram till 15 november 2021. Årets tema är "Digitala lösningar i pandemins spår" - Hur kan vi använda robotar och AI för att underlätta och förbättra tillvaron under en pandemi? Tävlingen riktar sig till elever i åk 4-6 och i upplägget ingår en digital coachning med 2-3 träffar med klassen/grupperna. Inga förkunskaper krävs – eleverna skall fokusera på lösningar och ingenjörsprocessen.
Skicka en intresseanmälan med ett  kort personligt brev till: dorotea.blank@chalmers.se

Pluggstöd – läxhjälp i grundskolan

Som handledare i Chalmers Pluggstöd hjälper du mellan- och högstadieelever med deras läxor inom olika ämnen. Pluggstöd utförs i samarbete med skolor, idrottsföreningar och hjälporganisationer och hålls på plats efter skoltid. Ett syfte med detta arbete är att stötta barn och unga i utsatta områden samt inspirera till studier genom förebilder. Ett annat syfte är att främja en internationell miljö - därför uppmuntrar vi att internationella och nationella studenter arbetar tillsammans.
Skicka en intresseanmälan med ett kort personligt brev till: dorotea.blank@chalmers.se

Sidansvarig Publicerad: må 23 aug 2021.