​Extrajobba som Central Studentambassadör

​Är du intresserad av att dela med dig av din Chalmersupplevelse? Tycker du det är kul att möta nya människor och inspirera barn och unga till att läsa vidare genom att vara stöd och en viktig förebild? Då är detta är något för dig!​​​

Vi söker nya Centrala Studentambassadörer (CSA) inför nästa läsår och vill ha dig som känner just så! Extrajobbet är varierande med flexibla arbetstider samt mycket eget ansvar. Du anmäler sig till de arbetspass som du kan arbeta och vill du jobba mer frekvent så finns det ofta möjlighet till det.
Arbetsuppgiften innebär att man representerar Chalmers på:

• Mässor – jobb och studiemässor så som tex Gymnasiedagarna, Saco-mässorna, Kunskap och Framtid mfl
  • Event – Chalmersdagen, Camp Vera mfl
  • Skolaktiviteter – tex läxhjälp, tekniktävlingar, aktiviteter under Vetenskapsfestivalen, studiebesök mfl
  • Digital kommunikation med målgrupperna

Krav:
Du har en pågående eller avslutad grundutbildning eller går tekniskt basår. Som Chalmerist är du bekväm i att svara på frågor kring Chalmers och Chalmers utbildningar samt tycker det är värdefullt att hjälpa ungdomar med sitt högskoleval.

Meriterande:
Du har tidigare erfarenhet av rekrytering, medverkat på mässor, jobbat med kommunikation eller har engagerat dig i barn- och ungdomsverksamhet. Kanske är du delaktig i studentlivet på Chalmers via någon förening eller en RIU-student? Vi ser gärna att du även har språkkunskaper utöver svenska och engelska.

Du kommer, under tiden som studentambassadör få utbildning inom:
  • Retorik och presentationsteknik
  • Om Chalmers, Chalmers utbildningar samt yrkesmöjligheter
  • Grundprogram och behörighetskrav
  • Chalmers värdegrund och varumärke
  • Att ge och ta feedback

Att jobba som CSA är ett ypperligt tillfälle att utvecklas och ha kul samtidigt! Kontakta oss gärna för mer information och anmäl ditt intresse så återkommer vi med inbjudan till en kortare intervju. Vid frågor vänligen kontakta: rebecca.lindman@chalmers.se​

Publicerad: fr 24 apr 2020.