Digital exjobbsmässa i maj

​Den 11 maj anordnar Chalmers, Göteborgs universitet och Sahlgrenska Universitetssjukhuset för andra gången en digital exjobbsmässa. Mässans övergripande syfte är att skapa förutsättningar för studenter och forskare att arbeta med tvärvetenskapliga projekt på mastersnivå.

​​​

Nu planeras en andra gemensam exjobbsmässa inom hälsa och teknik, denna gång organiserad av Sahlgrenska akademin. Första gången mässan organiserades, i oktober 2020, blev den en stor framgång.

På den digitala mässan kommer potentiella handledare från Chalmers, Göteborgs universitet och Sahlgrenska Universitetssjukhuset att presentera sina projekt. Därefter kan deltagande  studenter ställa frågor och diskutera projekt i mindre grupper tillsammans med forskarna. Förhoppningen är att du därmed ska hitta intressanta exjobbsprojekt.

Denna andra mässa ges via Zoom, den 11 maj klockan 15.00-17.00.

Anmälan är öppen till 10 maj, länk till mässan kommer att skickas ut på morgonen den 11 maj. Varmt välkommen!

Sidansvarig Publicerad: on 07 apr 2021.