Chalmers pluggstöd - vill du jobba som pedagog?

​Som pedagog för Chalmers pluggstöd hjälper du mellan- och högstadieelever med läxorna, främst i naturämnen.
Projektet utförs i samarbetet med skolor och föreningar och sessionerna hålls i deras lokaler. Vanligtvis arbetar ni tillsammans med en vuxen som är ansvarig för skolan/föreningen och en grupp med 6-8 elever. Ett syfte med projektet är att främja en internationell miljö, därför arbetar alltid en internationell och en svensk student tillsammans vid varje tillfälle.
Varje pluggstöds-tillfälle är två timmar. Projektet pågår i 10 veckor varje termin och beräknas börja vecka 41.

Om dig

Vi söker dig som är positiv, engagerad och duktig på att förmedla kunskaper på ett lättbegripligt sätt. Tidigare erfarenhet av läxhjälp (eller liknande) är meriterande men inget krav. Vi söker både svensk- och engelskspråkiga personer. Helst ser vi att du kan jobba minst två tillfällen per vecka.

Vi erbjuder

• Ett stimulerande arbete i internationell miljö
  • 130 kr/timme, plus bidrag till resorna
  • Förtur när de avlönade projektledartjänsterna i projektet ska tillsättas nästa läsår

Hur du söker

Mejla ett kort personligt brev och ditt CV till pluggstod@chalmers.se senast 23 september. Intervjuer sker löpande.

Publicerad: on 19 sep 2018. Ändrad: må 24 sep 2018