Nu kan du ansöka om utbytesstudier för vårterminen 2019

Är du intresserad av att studera på ett annat universitet i Europa under vårterminen 2019? Ta då chansen och ansök om utbytesstudier!
Ansökan är öppen till och med den 1 oktober. Mer information om Chalmers olika partneruniversitet samt vilka platser som finns tillgängliga nu till våren hittar du under Utlandsstudier i Studentportalen:

Under Utlandsstudier i Studentportalen hittar du också "Följ dessa steg om du är intresserad av utbytesstudier", information om regelverket och ansökningsprocessen samt kontaktuppgifter till de olika koordinatorerna på Chalmers International Mobility.

Har du allmänna frågor om utbytesstudier? Skicka då ett mail till:

För att ta del av den senaste informationen samt ha koll på när Chalmers International Mobility organiserar informationstillfällen, följ då CIM på Facebook:

Publicerad: on 19 sep 2018. Ändrad: fr 21 sep 2018