Sätt agendan för Act Sustainable 2022

Vi efterlyser studenter på Chalmers som vill göra sin röst hörd under årets hållbarhetsvecka, Act Sustainable 14-18 november. Årets tema ärDemokrati i ett föränderligt klimat" (Democracy in a Changing Climate).

Act Sustainable är en hel vecka fylld med aktiviteter och inspiration kring frågor om hållbar utveckling för alla studenter och personal vid Chalmers och Göteborgs universitet.​
​​
För att sätta studenters unika perspektiv på hållbarhetsfrågorna i rampljuset kommer hela hållbarhetsveckans lunchprogram att ledas av studenter. Studentledda grupper, föreningar, kommittéer, studentkårer och andra typer av studentorganisationer på Chalmers och Göteborgs universitet bjuds nu därför in till att vara en del av det officiella programmet för Act Sustainable 2022.

Deadline för att lämna in förslag är den 2 oktober.
Läs mer om Act Sustainable 2022 (information på engelska)

Frågor? Kontakta Karin Bylund, karin.bylund@gu.se​

Sidansvarig Publicerad: on 21 sep 2022.