Sätt agendan för Act Sustainable 2021

Vi efterlyser studenter på Chalmers som vill göra sin röst hörd under årets hållbarhetsvecka, Act Sustainable 15-19 november 2021. Årets tema är ”Factivism – fatta din fakta!"​

Act Sustainable är en hel vecka fylld med aktiviteter och inspiration kring frågor om hållbar utveckling för alla studenter och personal vid Chalmers och Göteborgs universitet.​
​​
För att sätta studenters unika perspektiv på hållbarhetsfrågorna i rampljuset kommer hela hållbarhetsveckans lunchprogram att ledas av studenter. Studentledda grupper, föreningar, kommittéer, studentkårer och andra typer av studentorganisationer på Chalmers och Göteborgs universitet bjuds nu därför in till att vara en del av det officiella programmet för Act Sustainable 2021.

Arbetsgruppen för Act Sustainable 2021 kommer att välja ut upp till fem studentledda sessioner till årets officiella program.
Frågor? Kontakta Karin Bylund, karin.bylund@gu.se

Läs mer och registrera ditt förslag
Kolla in programmet här​

Sidansvarig Publicerad: to 30 sep 2021.