Save the Date för Act Sustainable 2021

Hållbarhetsveckan Act Sustainable är här igen! Boka in 15–19 november i alla kalendrar, Chalmers och Göteborgs universitets hållbarhetsvecka är tillbaka. Återigen kommer studenter, forskare, lärare och annan personal på universiteten få en hel vecka fullspäckad med inspiration, forskning och kunskap för hållbar utveckling. Om läget tillåter kommer evenemanget arrangeras med fysiska möten här i Göteborg.

Markera 15–19 november i dina kalendrar för en hel vecka hållbar utveckling. Chalmers och Göteborgs universitets hållbarhetsvecka Act Sustainable är tillbaka i höst. Planeringsarbetet är i full gång men fortfarande i uppstartsfasen. Datumen är satta och modellen för arrangemanget kan delvis kännas igen från Act Sustainable 2020.

– Vi är i full gång med planeringsarbetet så programdetaljer och tema är fortfarande hemligt. Men det jag kan avslöja är att programpunkterna kommer ligga som förmiddags-, lunch- och eftermiddagspass. Vår ambition är att lunchpassen ska vara reserverade exklusivt för studentarrangörer. Det upplägget var en publikfavorit förra året och vi vill jättegärna möta vår publik i det! Säger Karin Bylund, projektledare för Act Sustainable.

Act Sustainable är Chalmers och Göteborgs universitets största hållbarhetsevenemang och riktar sig till studenter, forskare, lärare och annan personal på universiteten. Alla är välkomna att delta och programinnehållet brukar representera en mångfald av akademins perspektiv, forskningens olika ingångar och vikten av tvärvetenskap, ny kunskap och samverkan för att kunna tackla samhällets stora utmaningar.

Sidansvarig Publicerad: må 17 maj 2021.