Registration is open for Act Sustainable Research Conference 2020

Engelska

Registration is open for Act Sustainable Research Conference 2020 November 18-19 (online conference)

Science for achieving sustainable development: What does the research community in Gothenburg bring to the table in the UN Decade of Action?
We have less than 10 years to transform our world, in order to achieve the UN Sustainable Development Goals (SDG:s). At Act Sustainable Research Conference you will have an opportunity to gain new knowledge and discuss what the research community in Gothenburg can bring to the table in order to advance the role of science in the UN Decade of Action.

When & how: November 18-19 at 8.30-12.15 (registration and mingle from 8.00 AM), in Zoom meetings. The conference is held in English.

For whom: The conference is primarily aimed at researchers associated with Chalmers University of Technology and the University of Gothenburg. However, we also welcome other researchers and stakeholders who want to learn more about and strengthen their contacts with the research community in Gothenburg.

Svenska

Anmälan är öppen till Act Sustainable Research Conference 2020, 18-19 november (digital konferens)

Vetenskap för en hållbar utveckling: Vad har forskarsamfundet i Göteborg att komma med under UN Decade of Action?
Vi har mindre än tio år på oss att ställa om världen för att förverkliga de Globala målen för en hållbar utveckling. På Act Sustainable Research Conference har du möjlighet att få ny kunskap och diskutera vad forskarsamfundet i Göteborg kan bidra med för att flytta fram forskningens positioner under UN Decade of Action.
När & hur: 18-19:e november kl 8.30-12.15 (registrering och mingel från 8.00), i Zoom meetings. Konferensen arrangeras på engelska.
För vem:  Denna Konferens riktar sig främst till forskare vid Chalmers och Göteborgs Universitet. Vi välkomnar dock andra forskare och intressenter som vill lära sig mer om och stärka sina kontakter med forskarsamfundet i Göteborg.

Published: Wed 14 Oct 2020.